‘In-company’ cursussen:


Sportmassageteam Amersfoort hecht grote waarde aan het maatschappelijk belang van een goede gezondheid. Naast het exploiteren van een professioneel sportmassageteam, stelt zij zich tot doel een bijdrage te leveren aan het terugdringen van blessures ontstaan door sportbeoefening. Blessures voorkomen, dan wel deskundigheid ter plaatse brengen, zodat direct de juiste hulp geboden kan worden, zijn de preventieve aspiraties van Sportmassageteam Amersfoort. Deze vertalen zich in een ‘in-company’ cursusprogramma, waarbij preventie centraal staat. Hierbij kan gedacht worden aan vele vormen van korte cursusavonden verzorgd op locatie van de betreffende sportvereniging. Zo ontstaat een laagdrempelige instroom voor trainers/begeleiders/leiders die in de weekenden geconfronteerd worden met fysieke ongemakken.
 

Blessurepreventie

Als symptomen van sportblessures herkend worden en direct correct behandeld worden, kan veel erger of chronisch leed voorkomen worden en blijft het plezier in de sportbeoefening aanwezig…de basis voor een goede gezondheid! De invulling van de ‘in-company’ cursus of workshop kan geheel op maat worden afgestemd: sportspecifiek en vraag gestuurd. Neem vrijblijvend contact op, u zult verrast zijn door de mogelijkheden die Sportmassageteam Amersfoort uw vereniging te bieden heeft.
 

Interesse in een cursus?

Neem vrijblijvend contact op, u zult verrast zijn door de mogelijkheden die Sportmassageteam Amersfoort uw vereniging te bieden heeft.

 

Massage
Blessurepreventie
Sportverzorging

Contact

Is uw interesse gewekt? Heeft u behoefte aan meer informatie? > Neem contact op

Twitter

Sportmassageteam Amersfoort

Brigitte Verheij

 

Facebook Sportmassageteam AmersfoortGoogle+ Sportmassageteam AmersfoortTwitter Sportmassageteam Amersfoort

© 2018 | sportmassageteamamersfoort.nl | Disclaimer | Privacy verklaring | design: creative answer